Mijn favorieten

Verkoop


Bij Wilmer & Van Twist Makelaardij kunt u uw woning verkopen. En als u kiest voor Wilmer & Van Twist Makelaardij, dan krijgt u ONS, NVM makelaars Wilmer en Margreth, erbij! Samen zijn we al meer dan 20 jaar actief in de Hoeksche Waard en weten precies wat er speelt als het gaat om de verkoop van een woning in de Hoeksche Waard. Onze aanpak is altijd helder! 
 

De verkoop van uw woning pakken wij als volgt aan: 

 1. Samen gaan we uw wensen in kaart brengen in combinatie met een opname van uw woning. 
  Tijdens dit gesprek krijgt u onafhankelijk advies over hoe het verkooptraject wordt opgestart en stemmen we de vraagprijs af. Ook krijgt u in dit gesprek inzicht over het volledige verkooptraject, van opstart tot en met de overdracht bij de notaris. 
 2. Bij gunning van de opdracht gaan wij aan de slag met het opmaken van de opdracht tot dienstverlening met alle hierbij behorende stukken om een volledig dossier op te bouwen zodat u voldoet aan de wettelijke informatieplicht. 
 3. Tijdens het opstarttraject komt een fotograaf bij u langs voor een optimale presentatie van uw woning. Tijdens de fotoshoot vindt de inmeting plaats en worden er plattegronden gemaakt. Door een volledig presentatie is de woning beter vindbaar op funda. 
 4. De fotograaf heeft tijd nodig om de foto's in orde te maken. Wij schrijven de presentatietekst van uw woning en als de foto's gereed zijn krijgt u een compleet overzicht van de presentatie in een beveiligde omgeving (MOVE.nl). 
 5. Na akkoord op de presentatie gaat het verkooptraject echt starten en komt uw woning online via de website, Funda, Hoeksche Huizen, Facebook en Instagram. De verkoop gaat definitief starten! 
 6. U blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen over uw woning. Afspraken voor bezichtigingen krijgt u zowel telefonisch als per e-mail door en na afloop krijgt u een terugkoppeling over de potentiële kopers. 
 7. Bij een voorstel van potentiële kopers nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om het voorstel te bespreken. Hierin behartigen wij uw belangen en voorzien u hierin van advies om een goede beslissing te maken. Een voorstel bestaat vaak uit een aanbieding met daarbij behorende voorwaarden (opleveringsdatum etc.).
 8. Is de woning mondeling verkocht? De koopakte wordt opgemaakt in concept en komt naar u toe. Wanneer zowel u als de koper akkoord zijn, plannen we een tekenafspraak in voor de ondertekening. De woning komt dan op Verkocht onder Voorbehoud.
 9. Wachten tot het verstrijken van de ontbindende voorwaarden. De notaris gaat aan de slag met de aktes. Zodra de data van de ontbindende voorwaarden verstreken zijn, komt de woning op verkocht te staan.
 10. De datum van overdracht is bekend. Op deze dag gaan wij samen met u en de kopers door de woning voor een inspectie om vervolgens naar de notaris te gaan voor de definitieve verkoop! 

Hoe leuk zou het zijn als deze stappen ook echt zo snel zouden lopen als dat u ze leest? Wij regelen het graag voor u. 

Wilt u uw woning verkopen en wilt u ons vrijblijvend uitnodigen? 
Neem contact op via 0186-201000 of info@wilmerenvantwist.nl

Tevens zijn wij te benaderen als aankoopmakelaar en/of taxateur, hierover kunt u meer terug vinden op de pagina's Aankoop en Taxatie.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring