Mijn favorieten

Het Team

Wilmer Edens 

Register NVM Makelaar en Taxateur 

Ondanks dat ik ben geboren in Rotterdam, woon ik al mijn hele leven in de Gemeente Cromstrijen (per 1 januari 2019 Gemeente Hoeksche Waard). Toen ik jonger was, heb ik vooral gependeld tussen Numansdorp en Klaaswaal. Nu is Numansdorp mijn vaste stek waar ik samenwoon met Esther en mijn kinderen Sijmen en Ditte. Ik vertrek nooit meer uit de Hoeksche Waard, de mensen zijn aardig en alles is in de buurt. Nadat ik een jaar zelfstandig heb gewerkt als Wilmer Makelaardij, kan ik oprecht zeggen blij en trots te zijn dat Margreth naast me komt te staan en dat Wilmer & Van Twist een feit is!
 

wilmer@wilmerenvantwist.nl
06-25221866 


Margreth van Twist - Verhorst 

Register NVM Makelaar en Taxateur

Mijn naam is Margreth van Twist-Verhorst, een echte Hoeksche Waardse! Ik ben opgegroeid in Oud-Beijerland en woon al weer geruime tijd met Ronald en twee zonen Leon en Mees in Numansdorp. Met heel veel plezier kan ik wel zeggen. Ik ben dol op de Hoeksche Waard en omdat ik al sinds 1998 actief ben in de Hoeksche Waardse makelaardij ken ik inmiddels zo goed als elke hoek en elke straat. Mijn hobby’s zijn genieten van de natuur, lezen en sport kijken. Wilmer ken ik al vele jaren en om nu samen de krachten te bundelen is een wens die uit komt. Ik heb er ontzettend veel zin in!
 

margreth@wilmerenvantwist.nl  
06-18932700


Sabine Oostlander 

Commercieel binnendienst medewerker 

Ik ben net als Wilmer geboren in Rotterdam en opgegroeid in de Hoeksche Waard. Ik woon, samen met Sander, inmiddels al ruim 10 jaar in Numansdorp en dit bevalt ons erg goed. We hebben 2 heerlijke jongens (Raff en Finn) door het huis heen rennen. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, winkelen en andere gezellige aangelegenheden. Sinds 1 december 2018 mag ik Wilmer Makelaardij ondersteunen. Nu Margreth er ook bij zit, gaan we verder als Wilmer & Van Twist Makelaardij en daar ben ik enorm trots op!
 

sabine@wilmerenvantwist.nl
0186-201000
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring