Mijn favorieten

ReviewsSamen met Wilmer & Van Twist Makelaardij uw woning verkopen of een nieuwe woning aankopen? Veel mensen hebben al samen met Wilmer & Margreth kunnen sparren en een nieuwe woning gekocht of hun eigen woning met hulp van ons verkocht.  
 

Jaap Vollaard (Numansdorp) over Wilmer: 

Betrouwbaar, actief en vrolijk

Als u wat met Wilmer afspreekt, weet u zeker dat het gebeurt. Als makelaar, vader en vriend is Wilmer betrouwbaar. U weet wat u aan hem heeft. Geen loze beloften. Binnen zijn werk betekent dat eerlijk zaken doen. Geen korte termijn resultaten, maar een langdurige relatie met professionele cliënten. Dat is waar Wilmer als makelaar al 15 jaar voor staat. Als uw huis in Wilmers verkoopportefeuille zit dan weet u zeker dat u hem regelmatig zult spreken. Hij kent de markt en bepaalt samen met u een verkoopprijs en –strategie. Hij gaat actief aan de slag en weet bezichtigingen snel in te plannen. Geïnteresseerde kopers krijgen binnen 1 dag antwoord op vragen. Dit zorgt voor onderhandelingen en een vlotte verkoop. Ook als aankoopmakelaar of erkend NVM taxateur zult u de actieve houding van Wilmer op prijs stellen. Wilmer is gewoon een leuke vent. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke stap in uw leven. Wel zo leuk als u die samen met iemand kunt nemen die van huizen, tuinen en inrichting houdt. En iemand die u op een enthousiaste manier een stap verder probeert te helpen. Maak die volgende stap, samen met Wilmer.

 

Mariska van Oudheusden (Rotterdam) over Wilmer: 

Betrouwbaar, oprecht en positief.

Wilmer Makelaardij heeft niet voor niets dezelfde naam als de drijvende kracht die erachter zit. In het verleden heb ik samen met Wilmer verschillende aankoop- en verkooptrajecten gedaan. Altijd naar volle tevredenheid. De belangrijkste karaktereigenschappen van Wilmer zijn dat hij betrouwbaar, oprecht, positief en adequaat is. Precies wat ik zoek in een makelaar. Hij is professioneel, heeft verstand van zijn markt en is zeer goed en zorgvuldig in zijn communicatie. Een fijne persoonlijkheid waar je echt iets aan hebt bij elk soort traject rondom de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. 

 

Adri en Marjan Heemskerk (Oud-Gastel) over Wilmer: 

Plezierig en vakkundig.

Wilmer was onze makelaar bij twee verkooptransacties en één aankooptransactie. In alle gevallen waren wij zeer tevreden over zijn inbreng, advies en vakkennis en vooral ook op de manier waarop hij ons begeleidde en op de hoogte hield. Over de totale afwikkeling zijn wij dan ook bijzonder tevreden en kunnen wij hem alleen maar van harte aanbevelen.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring