Mijn favorieten

Wilmer Makelaardij officieel van start

Eindelijk werkelijkheid

Het is zover! Het is echt zo: mijn eigen kantoor, Wilmer Makelaardij, is geopend. En ja, dat vind ik spannend, maar ook zo leuk. Want nu  mag ik onder mijn eigen naam doen wat ik het liefste doe: mensen helpen bij het verkopen en aankopen van een nieuw (t)huis. Na veel wikken en wegen heb ik dan toch de beslissing gemaakt om deze stap te zetten en als ik het dan doe, dan maar gelijk zoals ik het zelf wil. Persoonlijk en dus precies zoals ik ben! 


De makelaar achter Wilmer Makelaardij

Ik, Wilmer, ben de makelaar achter Wilmer Makelaardij. Ik ben geboren en getogen in de Hoeksche Waard en ben niet van plan er ooit weg te gaan. Ik wil hier oud worden en aan u laten zien waarom de Hoeksche Waard zo fijn is om te wonen. Midden in de polder, in een gezellige woonwijk of misschien wel in het centrum van één van de fijne dorpen die de Hoeksche Waard rijk is. Ik ben al meer dan 15 jaar actief in deze omgeving en ken de kleine weggetjes, de leukste huizen, de mooiste plekjes op mijn duim. En deze plekjes wil ik het liefst met u delen. 


Geen zakelijke transactie

Mijn passie is wonen, ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed. Maar dan wel het liefst in combinatie met u als mens. Ik ben namelijk een mensenmens en help u het liefst aan de leukste, gezelligste woning waar u voorlopig nog wel even blijft wonen. Uiteraard is de transactie wel iets zakelijks, maar een huis is niet iets wat u zomaar (ver)koopt en daarom help ik daar graag bij. 

 

Verkoop of aankoop

Als NVM Makelaar, registermakelaar taxateur kan ik u helpen bij de verkoop van uw woning in de Hoeksche Waard. Maar misschien heeft u wel een mooie woning gezien bij een andere makelaar en heeft u daarbij hulp nodig? Denk hierbij aan meekijken naar gebreken, de bouwtechnische staat van de woning, het onderhandelen over de prijs of misschien wel meedenken in de mogelijkheden. Ik neem daarin veel voor u uit handen, maar betrek u ook volledig. Zo weet u precies wat er speelt. 


Taxaties

Tegenwoordig zijn de eisen voor een taxatierapport nog strenger en voldoet het taxatierapport wat ik lever aan de eisen van nu. De eisen zijn op 1 april 2018 bijgesteld en daarin wordt er nog dieper in gegaan in de staat van de woning. Deze specifieke eisen zijn in uw voordeel, want zo weet u daarin ook precies hoeveel uw woning waard is en waar de waarde op gebaseerd is. Het taxatierapport zoals ik voor u kan maken, wordt door een hypotheekverstrekker als volwaardig aangenomen. 


Nieuwsgierig geworden? 

Wilt u nu echt graag weten wie ik ben en wat ik voor u kan doen? Neem contact met mij op via 0186 20 1000 of info@wilmermakelaardij.nl. Ik vertel u heel graag meer! 


Groetjes,
Wilmer Edens 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring